Moselriesling: Weingut Sybille Kuntz
Lieser, Sommer und Herbst 2010
An den steilen Hängen der Mosel wachsen die Reben des Weinguts von Sybille und Markus Kuntz. Damit die Trauben gut gedeihen und der edle Riesling zur Abfüllung gelangt, sind landwirtschaftliches Fachwissen, ein gutes Bauchgefühl und nicht zuletzt eine Menge Knochenarbeit vonnöten.
The vines of Sybille and Markus Kuntz’s winery grow on the steep slopes of the Moselle. For the grapes to flourish and the noble Riesling to be bottled, agricultural expertise, a good gut feeling and, last but not least, a lot of back-breaking work are required.
An den steilen Hängen der Mosel wachsen die Reben des Weinguts von Sybille und Markus Kuntz. Damit die Trauben gut gedeihen und der edle Riesling zur Abfüllung gelangt, sind landwirtschaftliches Fachwissen, ein gutes Bauchgefühl und nicht zuletzt eine Menge Knochenarbeit vonnöten.
The vines of Sybille and Markus Kuntz’s winery grow on the steep slopes of the Moselle. For the grapes to flourish and the noble Riesling to be bottled, agricultural expertise, a good gut feeling and, last but not least, a lot of back-breaking work are required.